4K Demo i Göteborg

16 februari, 2016 | Branchnyheter | Taggar: , ,

Den 23 och 25 februari bjuder Adapt tillsammas med Gothia Towers in dig till en demo av den senaste 4K bildtekniken och Gothias helhetsarbete med event. På ett enkelt sätt visar vi hur du kan arbeta med tekniken i projekt, varför 4K är nästa generations bildteknik och hur styrsystemen bakom fungerar. Inga förkunskaper behövs!

På plats finns tekniker och projektledare från Adapt, Gothia och 4K tillverkaren Christie. Om du önskar får du också möjlighet att gå en rundvandring i Gothias lokaler och få information om de nya planerna med byggnationen av ett 4:e och 5:e torn.

 

TID, PLATS OCH ANMÄLAN:
23:e och 25:e februari på Gothia Towers, 09.00 – 12.00. Ingång via Gothias hotellentré. Om ni kommer i en större grupp finns möjlighet till privata visningar efter lunch. Maila din anmälan till viking@adapt.se. Vi behöver veta hur många ni blir, vilken dag och vilken tid ni kommer förbi.
 

TEKNIK PÅ PLATS
Vi kommer visa de nya 4K projektorerna Boxer 4K30 och styrsystemet Vista Spyder X20 tillsammans med Wings Stage Engine/RAW mediaserver. Samtlig utrustning körs i 4K. På plats finns också en Barco HDX20 FullHD projektor som jämförelse. Se länk för mer info: http://www.adapt.se/branchnyheter/adapt-lanserar-4k-extremprojektion/

På plats finns också en kantlös kurvad projektionsduk samt LED-skärmar med upplösning från 2,8 mm till 6,25 mm.

 

VARMT VÄLKOMMEN!

(ps. I slutet på mars arrangerar vi motsvarande demo i Stockholm. Mer info kommer inom kort.)