Adapt ny partner till Gyllene Hjulet

19 februari, 2019 | Branchnyheter, Företagsnyheter, Eventnyhet, Exponyhet, Livenyhet

Det är med stor glädje vi kan släppa nyheten att Adapt går in som huvudpartner till branschens egna stora gala Gyllene Hjulet. Att vara en del av och producera årets branschevent åt sina vänner, för sina vänner och deras vänner är något vi ser otroligt mycket framemot.

Vi ser det som att vi bjuder hem alla våra kompisar till vårt vardagsrum;  ljusstaken kommer ha nya stearinljus, inget kladd från småbarnshänder på TV:n och kuddarna är såklart tillpuffade. Vårt mål är att alla ska minnas denna kvällen som något speciellt oavsett om man vinner pris eller ej.

Ulrika Molin, vd SES säger: ”Vi vill vara den absolut bästa och trevligaste branschgalan i Sverige och det är tack vare våra fantastiska samarbetspartners som vi kan uppnå detta mål. Att vi har fått in Adapt som ny teknikpartner i år känns otroligt roligt och vi är övertygade om att deras höga kvalitet och engagemang väl kommer att återspeglas på galan den 11 april.”

 

”Vi har sökt efter en teknikpartner till Gyllene Hjulet som vill hylla branschen och göra det där lilla extra. Adapts stora engagemang och kreativitet känns superkul och vi ser fram emot ett spännande samarbete i projektet säger Hejas vd Mattias Walfridsson.”

 

Vill ni veta mer om vårt engagemang, kontakta Thomas Backhammar.

thomas.backhammar@adapt.se

0709-431223