Adapt ny partner till Gothia Towers

30 juni, 2016 | Branchnyheter, Företagsnyheter, Eventnyhet | Taggar: , , , ,

Gothia Towers i Göteborg är Norra Europas största mötesanläggning med 1’200 hotellrum och över 40’000 m2 yta för event, mässor och kongresser. Sedan 1 juni är Adapt ny teknisk partner för Gothia Towers större projekt.

Partnerskapet innebär att Adapt hjälper Gothia Towers kunder med design och leverans av kompletta helhetslösningar som innehåller avancerad ljud-, ljus- och bildteknik, inramning, dekor och specialbyggnationer.

För dig som kund innebär det att du nu kan beställa allt som behövs för ditt projekt direkt av Gothia Towers; lokaler, catering, avancerad teknik, dekor, möbler och personal. Du får en komplett leverans där alla delar samspelar, du sparar tid och missförstånd genom att slippa koordinera olika leverantörer, och du får en kostnadseffektiv lösning utan överraskningar i efterhand.

När du lägger ett större projekt på Gothia Towers finns en teknisk projektledare från Adapt med i projektteamet som hjälper dig med all teknik och dekor som behövs för ert genomförande. Tillsammans går vi i förväg igenom vad ni skall göra, vad ni vill förmedla och hur det skall kännas och upplevas av gästerna. Utifrån det tar vi fram en lösning som vi ritar upp i 3D så att ni i förväg kan se exakt hur ert projekt kommer att se ut i lokalen ni bokat. När vi är överens om lösningen så tar vi hand om den tekniska koordineringen och säkerställer att allt byggs och genomförs enligt plan. Med egen teknik, dekor och personal.

Som kund finns många fördelar med att beställa teknik och dekor direkt av Gothia Towers och Adapt:

  • Inga tillkommande kostnader. Du får en helhetslösning som inkluderar elektricitet, flygpunkter, saxliftar/maskiner samt in- och utlastning.
  • Kostnadseffektivt. När vi levererar en helhetslösning med ljud-, ljus- och bildteknik, dekor och inramning så behöver du inte ta in flera olika leverantörer. Vi har allt under samma tak vilket gör att du slipper koordinera olika leverantörer och transporter – och får en kostnadseffektiv lösning.
  • Inga problem i lokalerna. Vi har stor vana av att arbeta i Gothia Towers lokaler. Det gör att vi känner till dess möjligheter och begränsningar och snabbt kan anpassa lösningen efter ditt event och lokalens förutsättningar. Behöver något ändras eller läggas till kan vi ofta lösa det snabbt och enkelt.
  • Du får se ditt event innan det byggs. Eftersom vi ritar upp ditt event i 3D, och du får ritningarna, kan du i förväg se hur allt kommer se ut. Då får du inga överraskningar när det är dags för genomförande utan alla inblandade är helt överens om hur det kommer se ut på plats.

Vill du veta mer om hur det fungerar när du lägger ditt projekt på Gothia Towers? Kontakta;

Kristian Sandberg
Sales manager, Gothia Towers
031-708 86 24
Kristian.sandberg@gothiatowers.com

 

Viking Grandin
Senior project manager, Adapt
0709 – 43 12 01
viking@adapt.se