Adapt skapar hub för AV-drop

17 oktober, 2019 | Branchnyheter, Företagsnyheter

Vi är fantastiskt glada och stolta över att Adapt utsetts till Skandinavisk distributör för det innovativa dekor- och scendesignsystemet AV-Drop. Med systemet bygger man enkelt och kostnadseffektivt upp stora dekorlösningar för scener, event och utställningar.

AV-drop är en revolutionerande lösning för scen- och eventdesign som gör det möjligt att bygga scendekorer, väggar, projektionsdukar, brandade backdrops och avskärmningar. Systemet har på kort tid blivit mycket populärt är nu något av en världsstandard för företag som arbetar med scen- och eventdesign. Systemet finns idag i Europa, Asien, Australien och i Syd- och Nordamerika. Systemet utvecklas och tillverkas i Barcelona och är det enda i sitt slag.

“Vårt mål är att skapa en AV-drop hub för att kunna supporta alla som arbetar med scen- och eventdesign i Skandinavien”, säger Viking Grandin, delägare i Adapt. ”Redan idag har vi ett stort sortiment av AV-Drop produkter på vårt hyreslager. Från och med nu kommer vi också kunna ha ett säljlager med AV-Drop för de kunder som vill investera i ett eget system. Det betyder att vi snabbt kan hjälpa kunder som vill använda AV-Drop, oavsett om de vill hyra eller köpa ett komplett system, eller bara komplettera med några extra delar i ett projekt”.

AV-drop är mycket lättanvänt. Systemet är helt modulärt och innehåller olika sorters ramar, förlängningsbitar, universella delar och snabbfästen. Det är tillverkat i robust aluminium som både är lätt och tåligt för de mest krävande applikationerna. Genom att kombinera olika delar blir systemet flexibelt och ett oändligt antal kombinationer kan byggas. Systemet är kompakt, går snabbt och enkelt att bygga, och kan återanvändas år efter år.

Toni Martinez, VD för AV-Drop, berättar; ”Adapt var det första företaget i Skandinavien som på riktigt förstod de många möjligheterna med AV-Drop. Dom har använt systemet i ett stort antal imponerande projekt och vet hur man arbetar med AV-drop för att skapa effektfulla eventdesigner. Med deras erfarenhet från stora event och byggnationer så är dom den perfekta partnern för att hjälpa alla de Skandinaviska kunder som vill använda AV-drop i sina projekt. Vi vill att AV-Drop skall vara tillgängligt för vem som helst oavsett var de är i världen, och vi är riktigt glada för att Adapt nu kommer skapa vår Skandinaviska AV-Drop hub.”

Vill du veta mer om vad som går att göra med systemet och hur det fungerar? På AV-Drops hemsida, https://av-drop.com, hittar du ett stort urval av bilder och filmer från projekt.

Adapt och AV-Drop systemet kommer vara med på Monitor Roadshow nästa vecka. Med start måndag 21:a oktober så besöker vi följande städer:

Malmö, 21/10
Göteborg, 22/10
Norrköping, 23/10
Stockholm, 24/10

Läs mer om Monitor Roadshow här: https://www.monitorroadshow.com/soedra-sverige?lang=sv

För mer information, kontakta:

Viking Grandin
Delägare, Adapt AB
+46 709 43 12 01
viking@adapt.se