Adapt söker projekt- och produktionsledare

31 augusti, 2019 | Branchnyheter | Taggar: ,

Vill du vara med och skapa upplevelser som hörs, känns och som det pratas om? 

Adapt är en av Sveriges ledande tekniska helhetsleverantörer inom event och expo. Med fokus på hållbara och smarta audiovisuella lösningar levererar vi personal och utrustning till projekt i och utanför Sverige. Det innebär att vi skapar miljöer för fysiska möten och kraftfulla upplevelser som bygger relationer mellan varumärken och människor – från idé till verklighet. Med kontor i Stockholm, Göteborg och New York, samt centrallager och kontor i Linköping har vi alltid nära till våra kunder.

Nu söker vi tekniska projektledare och produktionsledare som vill vara med och bygga morgondagens event- och expolösningar. Vi letar framförallt efter dig som vill vara en del i vårt heltidsanställda team – men det finns också möjlighet att jobba med oss som frilansande resurs i utvalda uppdrag.

Vi söker dig som vill ha en vardag där du får skapa helhetsupplevelser utöver det vanliga, från kreativ idé till genomförande. Du kommer röra dig i en miljö där det går undan och där du med affärsmässighet får vara med och förverkliga våra kunders visioner och drömmar. Du är kommunikativ, modig, öppen och förtroendeingivande och har samma förmåga att upptäcka de små detaljerna som att skapa ett övergripande helhetsperspektiv.

I rollen som Senior Projektledare hos Adapt har du det yttersta ansvaret för våra projekt. Utifrån en brief tar du tillsammans med vårt team fram idéer och tekniska lösningar för projekt som du sedan projektleder och förverkligar. Du ansvarar för ekonomi, tekniska underlag, personalplanering och scheman. I ditt team ingår en kundansvarig säljare, en produktionsledare, tekniska specialister och logistikpersonal. Miljön vi arbetar i är snabbrörlig och du är ytterst ansvarig, modig och pådrivande.

Som Senior Projektledare behöver du ha en bred kompetens och erfarenhet från den ljud-, ljus- och bildteknik som används inom event- och expoprojekt. Du har god erfarenhet av produktions och/eller projektledning och du talar obehindrad svenska och engelska i både tal och skrift.

I rollen som Teknisk produktionsledare hos Adapt är du den praktiska genomföraren som säkerställer att våra produktioner byggs upp, genomförs och demonteras på ett tryggt och effektivt sätt. Du kommer arbeta tillsammans med en senior projektledare och ditt ansvar är att säkerställa den tekniska detaljplaneringen och leda arbetet på plats. Du ansvarar för ritningar och underlag, kommunikation med tekniska specialister och genomförandeplatsens personal.

Som Teknisk Projektledare behöver du ha en bred kompetens och erfarenhet från den ljud-, ljus- och bildteknik som används inom event- och expoprojekt. Du har god erfarenhet av produktionsledning och du talar obehindrad svenska och engelska i både tal och skrift. Eftersom du hanterar ritningar behöver du kunna arbeta i CAD, WYSIWYG, Vectorworks eller motsvarande ritningsprogram.

I ditt arbete som projekt- eller produktionsledare hos Adapt kan du bo var som helst i landet och jobba på distans, men du behöver ha möjlighet att utgå från något av våra kontor minst en gång i veckan. Majoriteten av våra projekt genomförs i Skandinavien men vi arbetar också internationellt – så du bör tycka om att resa och arbeta på nya platser.

Miljön på Adapt är kreativ och dynamisk. Liksom vi skapar kraftfulla upplevelser som bygger relationer mellan människor, värnar vi om sammanhållningen inom Adaptväggarna. Flera gånger per år samlas vi därför för olika sociala aktiviteter och drar iväg på en gemensam resa. Blir det du som hänger med på nästa äventyr?

För frågor om tjänsterna ovan, kontakta:

Viking Grandin
viking@adapt.se
Tel 0709-431201

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Valfri, men du utgår från Stockholm, Linköping eller Göteborg
Omfattning: Heltid eller som frilansuppdrag
Lön: Individuell lönesättning
Sista ansökningsdatum: 2019-09-30. Vi tar emot ansökningar löpande. Skicka in ditt CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Ansökan:
Rekryteringen av Senior Projektledare i Göteborg sker i samarbete med Oddwork.
Klicka här för att komma till annonsen och skicka in din ansökan.

Övriga ansökningar skickas till Viking Grandin: viking@adapt.se.