beMatrix 3,1 mm LED-skärm

19 mars, 2017 | Branchnyheter, Produktnyheter | Taggar: , , ,

Som första företag i Europa är vi stolta över att kunna leverera beMatrix nya högupplösta 3,1 mm LED-skärm – ”beMatrix LED-skin”. Det är den första LED-skärmen på marknaden som enkelt kan byggas in i en vägg och kläs med branding, exempelvis forex eller tygprint. Det innebär att du snabbt och enkelt kan bygga en fristående vägg med inbyggd LED-skärm utan specialkonstruktioner, något som länge saknats vid event och mässor.

beMatrix LED-skin är en 3,1 mm LED-skärm som är uppbyggd av 50×50 cm paneler. Den är helt unik i sitt slag eftersom det är den första LED-skärmen som på ett snabbt och enkelt sätt kan byggas in i en vägglösning utan specialkonstruktioner. Skärmen har samma mått som beMatrix paneler och kan därmed byggas in i befintliga beMatrix konstruktioner.

LED-skärmen har en upplösning på 3,1 mm vilket innebär att du kan stå nära den, på ca 2-3 m avstånd, och fortfarande få en mycket jämn och fin bild utan synliga pixlar. Eftersom beMatrix LED-skin är uppbyggd av moduler så kan den byggas i valfri storlek. Skärmen är perfekt för mässor och event där du vill få en klar, tydlig och jämn bild för att visa bilder, filmer och text. En vanlig dator eller bildkälla kopplas enkelt in i skärmen via en medföljande scaler/processor.

Klicka här för att komma till vår produktsida med mer information om beMatrix LED-skin LED-skärm.