Bildspecialisten David Oxe till Adapt

14 oktober, 2019 | Branchnyheter, Företagsnyheter, Eventnyhet, Exponyhet | Taggar: , ,

Vi är riktigt glada och stolta över att få välkomna den erfarna specialisten och bildteknikern David Oxe till Adapt. Från och med idag hittar du David på vårt kontor i Göteborg där han kommer arbeta som teknisk projektledare, kreatör och ansvarig för Adapts bildlösningar.

”- Det är både spännande och en stor trygghet att David nu på riktigt blir en del av Adapt. David har haft en stor och aktiv del i vår bildtekniska utveckling de senaste åren och kommer med sin erfarenhet och breda kompetens ta våra bildlösningar till nästa nivå. Våra kunder har alltid känt en stor trygghet när David varit en del i vårt projektteam”, säger Viking Grandin, delägare i Adapt.

David har 20 års erfarenhet från bildteknikbranschen och har arbetat med ett stort antal tunga bildproduktioner inom TV, liveproduktioner och företagsevent. Han har de senaste åren arbetat som konsult i projekt över hela världen och har varit en nyckelperson i många av Adapts avancerade lösningar.

”- Jag har under de senaste 4 åren följt Adapts resa där de på kort tid blivit en av Skandinaviens ledande leverantörer av audiovisuella helhetslösningar. Jag ser fram emot att på heltid få fokusera på Adapts projekt och att fortsätta utveckla nytänkande lösningar. Adapt är ett företag som verkligen satsar på sin personal, på trygghet och på utveckling – så när jag fick frågan var valet självklart”, berättar David Oxe.

Du når David Oxe på email david@adapt.se och telefon 0709-43 12 13.

För mer information, kontakta:
Viking Grandin
Delägare, Adapt
viking@adapt.se
0709 – 43 12 01