Digital eventplattform

14 juni, 2020 | Branchnyheter, Företagsnyheter, Produktnyheter, Eventnyhet, Exponyhet

Funderar du på hur och var dina kunder skall kunna ta emot ditt budskap digitalt? På vilket sätt de skall kunna mingla och nätverka med varandra och dina utställare utan att träffas fysiskt? Vår digitala eventplattform är utformad för att lösa precis de utmaningarna. Tillsammans med våra streamingstudios är vår plattform en kraftfull mötesplats för digitala event och konferenser. Mötesplattformen innehåller online registrering, informationssidor, livestreaming i ett eller flera olika rum, seminariehantering, socialt nätverk där alla deltagare kan mötas i livechatt eller videomöten samt en expo/utställardel.

Med vår mötesplattform kan du genomföra ett digitalt event eller en digital konferens utan att dina gäster behöver träffas fysiskt. Men du kan också kombinera ett digitalt möte med ett fysiskt event. Från våra fasta streamingstudios i Stockholm och Göteborg kan vi streama till ett eller flera rum i vår digitala plattform. Vi kan också leverera mobila studiolösningar som kan sända ut ditt budskap från exempelvis ert kontor eller ett live event.

Vår digitala eventplattform anpassas efter ditt projekts innehåll och grafiska profil. Dina gäster loggar enkelt in på den med det användarnamn och lösenord som de får efter registrering. Du kan vid registreringen välja att ta betalt av dina besökare. Från vår plattform kan vi sända ut en eller flera livestreamar samtidigt, exempelvis från ett huvudrum och flera break-out rum. Den har också inkluderad interaktivitet som livefrågor, chattfunktion och undersökningar.

Plattformen är även ett digitalt socialt nätverk där du kan välja att visa alla registrerade deltagare med eller utan kompletterande information. Om du vill att deltagarna skall kunna mingla med varandra så finns möjlighet att direktchatta eller starta egna videomöten direkt på plattformen.

Om ditt event innehåller sponsorer och utställare så kan dina gäster mingla med dem i en expodel. Här kan de företag som ställer ut presentera sig med information, bilder, filmer, produkter och kontaktpersoner. Dina gäster kan direktchatta och starta videomöten med utställarna.

Vill du veta mer om hur plattformen fungerar? Kontakta oss så ordnar vi en livedemo där du själv kan testa igenom plattformen och alla funktioner.

Kontaktperson:
Viking Grandin
Senior Project Manager
Tel: 0709 – 43 12 01
email: viking@adapt.se