Digitalt årsmöte hos Studio Adapt

16 april, 2020 | Branchnyheter, Företagsnyheter, Eventnyhet | Taggar: , , ,

Håll ditt digitala årsmöte, din digitala årsstämma eller din digitala bolagsstämma i någon av våra streamingstudios i Stockholm eller Göteborg. I våra studios finns färdiga lösningar med allt som krävs för att du skall kunna genomföra ditt möte eller din stämma digitalt på ett enkelt och säkert sätt.

Våra studios är belägna centralt på Västmannagatan 15 i Stockholm och på Gothia Towers i Göteborg. De innehåller all utrustning som behövs; inramning, en digital LED-skärm som bakgrund, kameror, utrustning för streaming, ljud-och ljusteknik samt ett digitalt mötes- och röstningssystem som kan användas för årsmöten och bolagsstämmor.

Vårt digitala mötessystem innehåller alla nödvändiga funktioner som krävs för att genomföra ett digitalt årsmöte eller en digital bolagsstämma, exempelvis agenda, talarlista, röstlängd och votering(även viktad votering). Alla beslut dokumenteras självklart. Du loggar in på ett säkert sätt med användarnamn och lösenord eller Bank-ID.

Ditt digitala årsmöte eller din digitala årsstämma kan genomföras både fysiskt på plats i våra studios samt online med tittare utspridda i resten av världen. Exempelvis kan styrelsen vara samlade i studion för att sända ut mötet till övriga deltagare som tittar online. Via vårt mötesverktyg kan sedan alla följa med i mötets agenda, begära ordet och delta i röstningar. All mötesinformation finns också samlad i mötessystemet.

Våra studios är mycket kostnadseffektiva eftersom de går att hyra på en halv dag(4 timmar) eller hel dag(8 timmar). I grundpriset ingår all utrustning som behövs samt en tekniker. Kontakta oss för mer information, visning eller bokning.

Studio Adapt Stockholm
Gunhild Fretheim: 0709 – 43 12 25
gunhild@adapt.se

Studio Adapt Göteborg
Victor Lagersten: 0709 – 43 12 09
victor@adapt.se

Mer information finns också på www.studioadapt.se.

Välkommen till Adapt!