Framtidens mötesrum har öppnat!

15 oktober, 2020 | Branchnyheter, Företagsnyheter, Produktnyheter, Eventnyhet, Exponyhet, Livenyhet, Installationsnyhet | Taggar: , , , ,

Nu har vårt senaste projekt ”The Studio” officiellt invigts i Göteborg! Tillsammans med Svenska Mässan Gothia Towers har vi skapat ett interaktivt upplevelserum som kan förändras med en knapptryckning. The Studio kan användas för effektfulla presentationer, hybridmöten med deltagare både i rummet och digitalt, eller som en ren streamingstudio för inspelningar och livesändningar.

The Studio ligger på Gothia Towers konferensplan och är 50 m2 stort. Studion är utrustad med en högupplöst 1,5 mm 180-graders panorama LED-skärm som ger en effektfull inramning och stor presentationsyta. Den höga upplösningen innebär att gästerna kan sitta nära skärmen och fortfarande få en väldigt fin bildkvalité. Den ser också mycket bra ut när den filmas av med en kamera. Skärmen blir därmed en perfekt bakgrund när rummet används som studio för streaming eftersom den kan användas som studiobakgrund, som presentationsyta, och för att livesända talare som är med via länk.

Rummet är också utrustat med effektfull RGBW LED-belysning samt ljudutrustning. Hela rummet styrts från det interaktiva styrsystemet BLOCKS som synkroniserar all teknik och gör det möjligt att ändra stämning med en knapptryckning. Effektfulla presentationer som utnyttjar hela 180-graders skärmen kan byggas direkt i BLOCKS och sedan kontrolleras från en vanlig touchplatta.

För bokning och mer information om The Studio, kontakta:

Viking Grandin
viking@adapt.se
0709 – 43 12 01

Victor Lagersten
victor@adapt.se
0709 – 43 12 09