Streamingstudio i Göteborg

24 mars, 2020 | Branchnyheter, Företagsnyheter, Eventnyhet

Nu kan vi också erbjuda en komplett streamingstudio i Göteborg. Tillsammans med vår partner Gothia Towers har vi byggt om lokalen J1 på Gothia Towers konferensplan till en komplett studio för livesändningar och inspelning.

Lokalen J1 har högt i tak och innehåller en studiodel samt en fast installerad scen. Lokalen kan användas som streamingstudio, för livesända event med publik eller för utbildningar och produktreleaser.

Klicka här för att ladda hem vår presentation med information och bildexempel på vår studio i Göteborg!

Studion innehåller all teknik som behövs för ett livestreamat event; Inramning, en digital LED-skärm som bakgrund, kameror, utrustning för streaming samt ljud-och ljusteknik.

Vår tillfälliga permanenta studio är placerad i lokalen J1 på Gothia Towers konferensplan. I direkt anslutning finns all tänkbar kringservice; konferenslounge med kaffe och möjlighet att beställa mat/fika, konferensreception samt toaletter.

På plats finns en komplett studio med 5×2,5 m högupplöst digital skärm som bakgrund, en beMatrix inramning som enkelt kan brandas om efter era behov samt komplett teknisk utrustning för streaming; kameror, bildmixersystem, streamingserver samt ljud-och ljusutrustning.

Vi kan starta upp din livesändning inom några minuter. Kom förbi med det material du vill presentera och din logga/grafiska profil som du vill använda som bakgrund. Våra tekniker på plats säkerställer att resten fungerar. Livesändningen kan dina tittare se antingen via en länk de får av oss eller som en stream du bäddar in på din egen hemsida eller dina sociala medier. Allt spelas också in.

I studion ingår ett grundmöblemang som kan användas på olika sätt; soffa med fåtölj, ståbord samt en disk. Du är också välkommen att använda den inbyggda scenen som finns i lokalen. Har du andra önskemål löser vi det.

I våra färdiga paket ingår streamingserver. Du kan antingen hänvisa dina tittare till en länk du får av oss eller bädda in livestreamen på din egen hemsida. Livestreamen kan designas på ett flertal olika sätt. Vi anpassar den efter din grafiska profil och det material du vill visa. Det går exempelvis att fälla in flera bildrutor samtidigt ovanpå en bakgrund, så kallad bild-i-bild, så att det både går att titta på en kamerabild och presentation samtidigt.

Vi har också en motsvarande studio i centrala Stockholm på Västmannagatan 45.

Klicka här för att ladda hem vår presentation med information och bildexempel på vår streamingstudio i Stockholm!

Vill du göra en bokning eller få mer information? Kontakta:

Viking Grandin
Senior project manager
0709 – 43 12 01
viking@adapt.se