Teknikkurs på TUR

10 mars, 2014 | Branchnyheter, Företagsnyheter, Eventnyhet, Livenyhet | Taggar: ,

Nu har du chansen att få en snabbkurs i eventteknik! Under TUR-mässan i Göteborg 20-21 mars kör vi dagliga snabbkurser i hur modern ljud-, ljus-, bild- och scenteknik fungerar. Välkommen in ”backstage”, kläm och känn på tekniken på mixplats, och framförallt – få chansen att i lugn och ro ställa vilka frågor du vill!

Vill du också lära dig mer om eventteknik?
Många av våra kunder önskar att de hade lite bättre kunskap om den ljud-, ljus-, bild- och scenteknik som används vid ett vanligt event. Inte för att själv kunna ta hand om utrustningen, men för att på ett bättre sätt förstå varför viss utrustning behövs och få grundkunskap i olika teknikers styrkor och svagheter inför exempelvis en upphandling.

Nu kan du få en snabbutbildning!
Vi får ofta frågor från våra kunder om att hålla mindre teknikintroduktioner. Men för att göra det på ett bra sätt behöver man titta, klämma och känna på utrustningen. Ofta finns inte tid för det under en produktion – men nu är det problemet löst! Under TUR-mässan i Göteborg bygger vi upp en komplett scenlösning i miniformat. När inte scenområdet används för TUR-mässans aktiviteter bjuder vi in till korta och effektiva teknikgenomgångar. Då finns möjlighet att klämma och känna på den utrustning som används, gå backstage och se hur det fungerar bakom kulisserna, titta på olika riggningstekniker, testa ljud/ljus/bildstyrning på mixplats, och framförallt att i lugn och ro få ställa precis vilka frågor du vill!

Låter det intressant? I så fall är du varmt välkommen att vara med! Inga som helst förkunskaper behövs. Vi kör teknikkursen följande tider från stora scenen:

20:e
16.00 – 18.00

21:a
09.00 – 10.30
11.30 – 13.00
13.30 – 14.30

Anmäl dig genom att skicka ett mail till viking@adapt.se.

Välkommen!