Autodesk montrar

Life event

Uppdrag

Företaget Autodesk är världsledande inom program och tjänster för 3D-design, teknik och underhållning. På uppdrag av Life Event har vi tagit fram ett flertal annorlunda monterlösningar där Autodesks programvaror demonstrerats och förverkligats på olika sätt. Varje monterlösning har varit unik och speciellt anpassad för den typ av programvara som marknadsförts.

Lösning

När vi tog fram Autodesks första monterlösning var uppdraget att förverkliga det 3D-program som använts för att bland annat göra filmen Avatar. För att synliggöra det byggde vi därför upp ett Avatarlandskap i miniatyr med djungel, effekter och blått skimmer. En monterlösning som fick mycket positiv kritik och även vann pris för bästa monter.

Övriga montrar har arbetats fram på samma sätt. I samband med Elmia Subcontractor, där man lanserade ett program för planering av bland annat rör- och ventilationssystem, byggde vi upp en monterlösning som bestod just av rör- och byggnationsmaterial.

Våra lösningar för Autodesks montrar har fått mycket positiv respons. De har varit uppiggande och färgglada inslag på mässor som annars är ganska ”stela” och svartvita, vilket har gett ett stort flöde av nyfikna besökare.

Liknande case

(Se fler case)