BillerudKorsnäs Düsseldorf

BillerudKorsnäs

Uppdrag

Mässan Interpack är världens största mässa inom förpackningsindustrin med drygt 2800 utställare. I maj 2017 arrangerades mässan i Düsseldorf. Adapt fick i uppdrag av BillerudKorsnäs att designa, konstruera, koordinera och bygga deras mässmonter utifrån BillerudKorsnäs grafiska profil.

Lösning

Montern är byggd med vårt montersystem beMatrix som består av aluminiumramar i olika storlekar och former. Ramarna har i den här byggnationen klätts med högblank, printad dibond. I bakväggen sitter 5 st bildskärmar infällda och bakom dessa finns två förråd.

För att markera monterytan och skapa en lyxigare känsla är golvet upphöjt ca 10 cm. Det gör också att elkablaget kan dras under montergolvet.

Inför byggnationen specialdesignades och byggdes 4 st produktpoddar med glashuv. Ena sidan är öppningsbar med lås för att kunna användas för förvaring. Det finns också inbyggd elektricitet i skåpen för laddning av elektronik.

Allt material för montern samt BillerudKorsnäs egna material transporterades ned i våra Adapttrailers. Inför mässan tog vårt lager i Linköping emot alla leveranser av kundmaterial och koordinerade logistiken.

 

Exhibition manager, BillerudKorsnäs

” Montern har fått enormt mycket positiv respons internt. Det är den bästa monter vi gjort hittills. Alla är riktigt nöjda med resultatet! ”

Liknande case

(Se fler case)