Burn Roadshow

United Media Group

Uppdrag

Varumärket Burn gjorde under en dryg veckas tid en miniroadshow i Stockholmsområdet. Den första etableringen var på Stockholms centralstation och de efterföljande fyra etableringarna skedde utanför stormarknader i kranskommunerna. På uppdrag av UMG levererade vi allt grundmaterial samt personal för byggnation, transport och riv till samtliga stopp.

Lösning

Grunden i hela lösningen var en upphöjd plattform som byggdes med hjälp av scenpodier. Podierna kläddes med en blank vit eventmatta för att få en hög finish och sidorna täcktes med en svart kappa.

På Stockholm central byggdes en trusskonstruktion runt hela plattformen. I denna flögs ljusutrustning samt ett stort bakgrundsprint. På de övriga stoppen, som var utomhus, placerades istället svarta tält ovanpå plattformen. Tälten fungerade både som inramning och väderskydd.

Etableringarna byggdes upp och revs 3 gånger inom loppet av en dryg vecka. Eftersom varje stopp endast varade under en dag, på dagtid, skedde all byggnation nattetid. Utrustningen transporterades och förvarades i en tung Adaptlastbil.

Karl Andersson, UMG

” Jag är nöjd och kund är nöjd med er insats, bra jobbat och tack för ett gott samarbete! Kommer absolut höra av mig till er inför nästa projekt. ”

Liknande case

(Se fler case)