East Coast House Party

Östhammar

Uppdrag

Den 28 juli -13 var det återigen dags för East Coast House Party i Östhammar. Ett återkommande evenemang som arrangeras på en udde med befintlig dansbana och utomhusscen och lockar besökare från hela Uppland. Årets headline var DJ Albin Meyers, och Adapts uppdrag var att leverera teknik och personal.

Lösning

Med utgångspunkt från den befintliga scenen, som både erbjöd möjligheter och begränsningar, skapade vi en modern nattklubbkänsla med den senaste tekniken. Som bakgrund för Dj’s monterades en LED-vägg och som ljuseffekter användes 18 st nya Martin Rush Beam, tillsammans med Atomic strobe samt CO2 specialeffekter. Ljudriggen bestod av d&b Q-system med väl tilltagna basar – ett system som anpassats för upp till 5000 besökare.

Emma Jakoby, arrangör

” Ni gjorde verkligen ett suveränt jobb och jag kunde inte ha varit nöjdare. Det finns ingen tvekan om att jag kommer anlita Er vid nästa evenemang och även rekommendera Er till andra. Förutom alla som redan under kvällen undrade vilka som skötte ljud och ljus, så har en person hittills ringt och frågat om kontaktuppgifter till Er! ”

Liknande case

(Se fler case)