Extrema 4K Projektioner

Adapt

Bakgrund

Idag spelar bildteknik en mycket stor roll både i våra liv. Vi är vana vid att våra läsplattor, mobiltelefoner och TV’s har stora skärmar och är fullmatade med funktioner. Det ställer extra höga krav på bildtekniken vid ett event där vi förväntas leverera något som är betydligt bättre än det gästerna använder hemma. Något som är större, mer högupplöst och har ett annorlunda bildformat. Idag kan vi enkelt filma i 4K -upplösning med vår mobiltelefon och visa det på vår 4K-skärm hemma. Och därför förväntar vi oss också minst samma funktion och kvalité vid ett event som vi besöker.

Lösning

För att möta de nya krav som ställs på bildtekniken har Adapt det senaste året gjort betydande investeringar i ny bildutrustning.  Vi kan nu leverera olika sorters extrema projektioner i 4K kvalité. Vi har bland  annat köpt in nya ljusstarka Christie Boxer 4K30 projektorerVista Spyder X20-1608 styrsystem samt Wings mediaserver för uppspelning i 4K. Sedan tidigare kan vi också leverera en mängd nya material och duklösningar för olika sorters kreativa projektioner.

Inspirationsbilderna ovan visar olika sorters exempel på bildlösningar som vi kan leverera. Bilderna kommer från projekt som utförts av Adapt och/eller vår samarbetspartner i Europa, Beam Brothers. Med extrema projektioner kan man på ett effektfullt sätt kombinera olika bildformat med grafiska bakgrunder, filmer, presentationer samt livekameror. Med ett par knapptryckningar kan man snabbt ändra hur olika källor visas på ytan som projiceras, vilket gör lösningen mycket flexibel och funktionell. Tillsammans med en effektfull scendesign är extrema projektioner ett kraftfullt verktyg för att skapa nya eventlösningar.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Liknande case

(Se fler case)