Grand Travel Awards

No Ordinary 12

Uppdrag

Resebranschens Oscarsgala, Grand Travel Awards, hålls traditionsenligt varje år på Grand Hotel i Stockholm. Galan innehåller föreläsningar på dagen samt mingel och prisutdelningar på kvällen. Adapt fick för andra året i rad uppdraget att leverera en helhetslösning med ljud-, ljus- och bildteknik samt specialbyggnationer och dekor.

Lösning

När gästerna anlände till Grand Hotel gick de först igenom en mottagningsdel med fotovägg och sponsorytor. Vårt uppdrag här var att leverera en komplett, stilren fotoväggslösning samt specialbyggnationer för de olika sponsorerna, exempelvis printade väggar och olika sorters lackade produktpodier.

Inne i den stora Winterträdgården hölls föreläsningar och prisutdelningar. För att kunna göra det på ett flexibelt och effektfullt sätt byggde vi ut den befintliga scenen med en catwalklösning. Vi skapade också en inramning med tyger, matta och ljussättning. Den befintliga tekniken kompletterades med extra trådlösa mikrofoner, mixerbord, ljuseffekter samt en bildlösning med dukar, projektorer samt kameror.

Efter prisutdelningen slussades gästerna vidare in i den glänsande spegelsalen för efterföljande middag och mingel. I spegelsalen riggade vi upp en ljudanläggning för DJ med brandat DJ-bås samt ljussatte tak, väggar och kristallkronor med effektfull LED-belysning.

Liknande case

(Se fler case)