GSK på Gothia Towers

The Market Room

Uppdrag

I juni 2019 levererade vi på uppdrag av den spanska byrån The Market Room de audiovisuella lösningarna till eventet GSK på Gothia Towers i Göteborg. Under två intensiva dagar byggde vi upp scenografi och teknik i Gothia Towers E-hall och Kongresshall.

Lösning

I E-hallen, som användes för sittande konferens vid runda bord, byggde vi upp en scenografi med vårt backdropsystem AV Drop. På bakgrunden som var 18×4 m stor kombinerades printat material med projektion.

Kongresshallen användes för de större konferenspassen. I lokalen riggade vi upp en 24×4,5 m stor kurvad AV Drop projektionsduk för att ge maximal synlighet för alla gäster i den kurvade sittningen. Projektionen gjordes med 8 st Christie Boxer 4K30 Projektorer som stackades dubbelt för maximal redundans.

Under projektionsduken placerades en kurvad högupplöst LED-skärm som användes som effektfull bakgrund till talarna och som komplement till projektionen. För att få heltäckande grafik som kunde gå både över projektion och LED-skärm användes WatchOut mediaservers i kombination med Barco e2 bildmixersystem.

Liknande case

(Se fler case)