Guldknappen 2013

No Ordinary 12

Uppdrag

Guldknappen är ett av Sveriges mest prestigefyllda modepris. Galan är årligt återkommande och arrangeras av Damernas Värld. Adapt fick av No Ordinary 12 uppdraget att leverera en helhetslösning till evenemanget som i år hölls i en före detta industri- och kontorslokal i centrala Stockholm.

Lösning

Årets tema var ”hårt, kallt, svart/vitt och metalliskt”. Vårt arbete började flera månader innan tävlingen då vi på uppdrag av No Ordinary 12 specialtillverkade 2,5 m stora svetsade plåtbokstäver som användes för de inledande fotograferingarna inför galan.

Till själva galan levererade vi en helhetslösning med scen-, ljud-, ljus- och bildteknik. Vi byggde en catwalk helt i truss som ljussattes underifrån. Runt catwalken placerades en trussbur som byggdes efter lokalens något krångliga förutsättningar, som bland annat innehöll stora ventilationsrör i taket. I trussburen flögs ljusutrustning, ljudanläggning samt projektorer som användes för väggprojektioner.

Förutom tekniken till själva galan producerade vi också monterlösningar för flertalet av de partners som ställde ut under galan.

Liknande case

(Se fler case)