Honor 8 lansering

GL Nordic

Uppdrag

I augusti 2016 lanserades den nya mobiltelefonen Honor8 i Sverige. I samarbete med GL Nordic fick vi förtroendet att leverera en spännande teknik- och expolösning till lanseringen som skedde på den lilla ön Kastellet i Waxholm.

Lösning

Temat för lanseringen var ”Honor8 – For the brave”. Att det var temat för kvällen rådde det ingen tveksamhet om när gästerna anlände till ön med snabbgående strids- och ribbåtar.

Kastellet, som är en gammal fästning på en liten Ö i Waxholm, är en spännande men utmanande plats att arbeta på. Eftersom det inte finns någon vägförbindelse måste allt material skeppas till ön med båt. Det finns också begränsat med elektricitet vilket innebar att vi i vår produktion var tvungna att komplettera med egna generatorer.

Själva lanseringen skedde i ett transparent tält mitt på borggården. Runt tältet byggdes olika stationer med ”for the brave-tema” upp. Adapt ansvarade för en scenlösning med ljud-, ljus- och bildteknik samt ljus- och ljudsättning av olika installationer på ön. Vårt EXPO-team byggde också upp olika dekorelement, fotoväggar och stationer.

För presentationerna användes vår IP-klassade 6 mm LED-skärm som kan användas utomhus.

 

 

 

Liknande case

(Se fler case)