Orio montrar

Nine Yards

Uppdrag

Företaget Orio tillverkar reservdelar för fordonsindustrin. De är årligen med på ett antal mässor både i och utanför Sverige. Vi har på uppdrag av Nine Yards fått förtroendet att koordinera, leverera och bygga deras montrar under flera års tid, bland annat i Stockholm, Göteborg, Madrid och Chicago.

Lösning

Orios montrar har en snarlik design som anpassas efter olika monterstorlekar. Grundbyggnationen i montrarna består av vårt beMatrix montersystem som kläs med olika material, i Orios fall printade forexskivor. Det ger montrarna en snygg och stilren design där budskapet lätt kan förändras mellan olika mässor och språk.

Varje monter kompletteras med olika specialbyggda möbler beroende på användningsområde; diskar, förråd eller bänkar med inbyggd kaffemaskin och ugn för bullbakning. Vi kompletterar också med olika inredningsdetaljer, exempelvis frigolitlogo, lampor och sittmöbler.

Mellan de olika mässorna mellanlagrar vi allt material på vårt centrallager. När det sedan är dags för byggnation skickas det med egna transporter till de olika mässorna, oavsett om det är i Sverige eller i utlandet. Det ger maximal säkerhet och vi kan alltid garantera att allt material är med och levereras i perfekt skick.

Liknande case

(Se fler case)