Uppdrag

Tillsammans med Gorm Larsen Nordic tog vi fram en digital monterlösning till en utställare på mässan Power Expo i Norge. Uppdraget bestod av att på ett digitalt och kreativt sätt visa upp en ny mobiltelefon och dess exklusiva kamera och funktioner.

Lösning

Monterdesignen byggde på att gästerna skulle kunna prova produkten i montern genom att fota sig själva. Bilderna de tog skulle sedan visas både i sociala medier och på displayer i montern.

För att kunna blanda printat och digitalt material byggdes montern i vårt flexibla exposystem beMatrix. Med systemet kan vi blanda printat material med våra beMatrix LEDskin högupplösta LED-paneler. Varje panel, som är ca 50×50 cm i storlek, kan styras individuellt och i det här projektet användes de för porträttbilder.

För att besökarnas bilder både skulle kunna visas på sociala medier och på våra LED-moduler programmerade vi en lösning med WatchOut mediaserver. Systemet hämtade bilder från instagram och publicerade dem sedan slumpmässigt på olika displayer på väggen.

 

Liknande case

(Se fler case)