Scandinavian Gathering 2017

Gothia Towers

Uppdrag

I samarbete med Gothia Towers levererade vi en helhetslösning med design, ljud-, ljus- och bildteknik till Scandinavian Gathering i januari 2017. Under tre dagar intog drygt 3500 gäster Scandinavium, C-hallen och E-hallen för mingel, konferens och fest.

Lösning

Scandinavium användes för föreläsningar dagtid och efterfest kvällstid. Scenlösningen var 34×8 m stor och som bildyta och effektfull bakgrund användes en 20×10 m halvrund bakprojektionsduk. Projektionen genomfördes med 3 st Christie Boxer 4K30 projektorer kopplade till Vista Spyder X20 och Wings mediaserver. Hela scenen kläddes in med röda sammetstyger och glödljusarmaturer för att spegla eventets galatema.

E-hallen, som har en lägre takhöjd på ca 5 m, användes som mingel- och festlokal. Här byggdes det upp en mindre scenlösning med bakprojektion. Lokalen tygades in med svarta tyger och pelarna ljussattes med LED-armaturer.

C-hallen, med en takhöjd på ca 8 meter, användes som middagslokal för 2200 gäster. I mitten placerades en rund scen för artistframträdanden. Lokalen ljussattes med våra Airstar Crystal glödljusbollar och trådlösa batteridrivna LED-armaturer.

Liknande case

(Se fler case)