Uppdrag

På uppdrag av och i tätt samarbete med byrån Gorm Larsen Nordic genomförde Adapt onlinelanseringen av Xiaomis nya telefon MI 10 PRO 5G som sändes från vår studio i Stockholm. Eventet genomfördes digitalt så att ett stort antal tittare skulle kunna ta del av lanseringen från valfri plats.

Lösning

Lanseringen skedde i form av talkshowkonceptet ”The Mi Show” där telefonen och dess funktioner testades och diskuterades av en panel bestående av teknikexperter och användare. Showen innehöll förinspelade inslag, samtal i studion och livemusik från vår studioscen. Alla studioinslag spelades in i vår studio i Stockholm och klipptes sedan ihop till en livesändning. Gorm Larsen Nordic skapade konceptet och stod för producentskapet och Adapt levererade studio, teknik och personal.

Mer information om våra studios för digitala möten hittar du på www.studioadapt.se. Våra studios kan användas för streaming av ett digitalt möte, bolagsstämma, utbildning eller produktlansering. Varje studio är fullutrustad och innehåller allt som behövs för att streama ett digitalt event; ljudteknik, ljusteknik, bildteknik, kameror, bildmixersystem, scenografi och streamingserver. Vi kan starta upp ditt digitala möte på ett par minuter.

Liknande case

(Se fler case)