Event på Bali

BillerudKorsnäs

Uppdrag

Den svenska koncernen BillerudKorsnäs är en av världens ledande tillverkare av pappersmaterial. Med jämna mellanrum bjuder man in sina kunder i olika världsdelar till regionala möten. I oktober 2016 samlade man de Asiatiska kunderna under en 2-dagars konferens med seminarier på Bali i Indonesien. Adapt fick återigen uppdraget och förtroendet att leverera ljud-, ljus- och bildteknik samt personal till seminariet.

Lösning

För BillerudKorsnäs talare är det viktigt med en stor bildyta så att man på ett snyggt och tydligt sätt kan föra ut företagets budskap. Samtidigt vill man på ett enkelt sätt få in företagets grafiska profil i scendesignen. Vi tog därför fram en scenlösning som bestod av en 8 m bakprojektionsduk som ramades in med tyger och tryckta vepor. På bakprojektionsduken kunde vi enkelt växla mellan presentationer, filmer, bakgrundsbilder och dialogsystem.

Fördelen med en bakprojektionslösning är att talaren kan stå framför duken utan att stå i vägen för projektionen. På så sätt kan talaren röra sig på scenen och använda hela bildytan för att peka på och illustrera det man berättar om.

Förutom bildteknik levererade vi också en line-array ljudanläggning, för en jämn och god ljudbild i hela lokalen, samt digitalt mixerbord och trådlösa headset och mikrofoner. Ljusanläggningen bestod av fresnelstrålkastare som frontljus och LED-armaturer för ljussättning av vepor och väggar.

Repetitioner och körning genomfördes med två av våra Svenska tekniker med stöd av lokal personal.

Liknande case

(Se fler case)