SBCA Blå Hallen

TI Group

Uppdrag

Swedish Beauty & Cosmetics Awards är Sveriges största och mest prestigefyllda gala för skönhet och kosmetik. Varje år i april följer hela skönhetsbranschen de svenska nomineringarna av det senaste årets produkter. På uppdrag av TI Group fick vi förtroendet att leverera en helhetslösning med ljud-, ljus- och bildteknik för galans 10-års jubileum i Blå Hallen. Vi byggde också montrar och aktiveringar för sponsorerna i gyllene salen.

Lösning

Eftersom galan hölls i Blå Hallen, som i sig är en mycket vacker lokal, ville vi addera så få extra element som möjligt. Istället för att bygga en extra scen använde vi den befintlig trappan som scenlösning. Hela väggen bakom trappan mappades in och användes som projektionsyta för grafik, bilder och effekter.

I mitten på väggen monterades en 8 m projektionsduk som användes för filmer och inslag. Hela projektionen av väggen gjordes med två Boxer 4K30 projektorer i 4K-läge, vilket gjorde att upplösningen blev tillräcklig för att även mappa in projektionsduken i mitten utan att behöva addera en extra projektor.

För att få en god ljudbild i hela lokalen använde vi ett d&b T line-array system med delaysystem.

I Gyllene salen, som användes för förmingel, utställare och efterfest, hjälpte vi sponsorerna med byggnation av montrar och exponeringar. Vi byggde också en nattklubb inramad av beMatrix paneler och vår 3,1 mm LEDskin LED-vägg.

Malin Wiktorsson, Projektledare

” Ett stort TACK för era insatser i torsdags, bra samarbete, snabbfotade, proffsiga och flexibla, en ära att få arbeta med er alla! Vi har fått mycket fin kritik för galan som i mångas tycke verkar vara den bästa hittills! ”

Liknande case

(Se fler case)