Adapt förstärker i Göteborg

8 juni, 2016 | Företagsnyheter | Taggar: , ,

Vi önskar Eric Mann varmt välkommen till Adapts kontor i Göteborg! Sedan en vecka tillbaka arbetar Eric som teknisk produktionsledare med ansvar för våra produktioner i och omkring Göteborg.

Eric har arbetat med ljud-, ljus- och bildteknik i 12 år, både som frilandstekniker och som produktionsledare. Han har ansvarat för ett stort antal festivaler, turnéer och events och kommer med sin erfarenhet att bli en stor resurs för Adapts kunder och projekt i Göteborg.

Jag har alltid tyckt om Adapts arbete med helhetslösningar där den senaste tekniken fått samspela med dekor och inramning”, säger Eric. ”Det passar mitt eget tänk och arbetssätt mycket bra. Jag vill sätta mig in i och förstå kundens vision och tycker det är spännande och utmanande att få omsätta hårda tekniska värden till runda och mjuka upplevelser”, fortsätter Eric.

Charlotte Odbjer, VD för Adapt, säger; ”Vi har länge letat efter en erfaren teknisk produktionsledare som har förmågan att se helheten och kan använda teknik som ett verktyg för att framkalla positiva känslor. Eric passar perfekt in i vårt team eftersom han har en gedigen erfarenhet från många olika sorters projekt och en bred teknisk kompetens. Nu ser vi fram emot att få bygga ännu fler upplevelser tillsammans med våra kunder i Göteborg!

För frågor kontakta:

Eric Mann, produktionsledare
0709-431206
eric@adapt.se

Charlotte Odbjer, VD
0709-431203
charlotte@adapt.se