Kan ni följa med oss ut i världen?

16 maj, 2015 | Företagsnyheter, Eventnyhet, Exponyhet, Livenyhet, Installationsnyhet | Taggar: , ,

Det är en fråga vi ofta får av våra kunder. Och svaret är; självklart kan vi det! Vi följer med dig oavsett om du skall jobba i Stockholm, Piteå, Paris, Chicago eller på Bali! Vi bygger varje år  konferenser, event, montrar och installationer för både svenska och utländska kunder jorden runt. För oss är det en självklarhet att kunna leverera samma höga nivå på teknik och personal oavsett vart i världen vi befinner oss, och vi har under alla år lärt oss hur det fungerar att arbeta i olika länder och med olika kulturer.

De senaste åren har vi byggt projekt i de flesta europeiska länderna. Vi har också arbetat i USA, Afrika, Mellanöstern och Asien. Eftersom vi arbetat i så många olika länder har vi upparbetade kontakter med pålitliga lokala leverantörer – vilket garanterar kvalitén samtidigt som det sparar tid och pengar i projektet.

Funderar du på hur du skall lösa tekniken utomlands? Slå en signal till oss så hjälper vi dig. Kontakta Viking på telefon 0709-431201 eller viking@adapt.se

Och du, funderar du på hur det kan se ut och gå till? Ta en titt i vår casebank. Här kan du läsa om Avega i Grekland eller hur man bygger Konferens på Bali.

Välkommen till Adapt!