Vi söker personal i Linköping

16 januari, 2014 | Företagsnyheter | Taggar:

Just nu söker vi personal för hel- eller deltid till vårt centrallager i Linköping.

Adapt arbetar med att leverera utrustning och tillhandahålla personal inom områdena EVENT, EXPO, LIVE och INSTALLATION. Det innebär att vi levererar nästan allt som behövs för att genomföra exempelvis en lansering, en mässa, en konsert eller teknisk installation.

Vi jobbar nära våra kunder och finns därför på flera orter. Vårt administrativa kontor ligger i Skövde, vårt centrallager finns i Linköping, och vi har kontor och omlastningslager i Stockholm och Göteborg.

Till vårt lager i Linköping söker vi nu teknikintresserade personer som vill hjälpa oss att ta hand om våra arbetsverktyg, det vill säga ljudanläggningar, ljusteknik, bildutrustning, dekor, inredning, osv.

Arbetsuppgifterna är omväxlande och består bland annat av:

– Packning och förberedelse av utrustning inför olika projekt
– In- och utcheckning av utrustning från lagret
– Kontroll och funktionstest av utrustning
– Lagerhållning
– Praktiskt problemlösning

Hos oss finns goda möjligheter att utvecklas inom en mängd olika arbetsområden. För dig som vill ha varierande arbetsuppgifter och även tycker om att resa finns det möjligheter att följa med ut på projekt och arbeta ”skarpt” med utrustningen.

Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och tycker om ordning och reda. Du har ett tekniskt intresse och god vana av att arbeta med datorer. Tidigare erfarenhet av ljud- och ljusteknik är en fördel men inget krav. Vi ser gärna att du har lägst B-körkort och gärna truckkort, men det är heller inte en avgörande faktor. Vi lägger större vikt vid hur du är som person än vilka förkunskaper du har med dig.

Låter det intressant? För mer information eller ansökan, kontakta:
Elisabet Grandin, personalansvarig
Tel: 0709-431214
elisabet@adapt.se