Världens bästa tekniska ledare!

28 oktober, 2015 | Företagsnyheter | Taggar: , ,

Tycker du om att leda personal, hålla många bollar i luften samtidigt och att på riktigt se till att idéer blir verklighet? Har du ett tekniskt intresse, stor erfarenhet av att bygga ljud-, ljus- och bildlösningar samt en genuin vilja att ha ordning och reda omkring dig? Vill du arbeta med kreativa och utmanande tekniska projekt både i och utanför Sverige? Då vill vi att du söker jobbet som teknisk produktionsledare hos oss!

Adapt är en helhetsleverantör av teknik-, dekor- och exponeringslösningar för eventbranschen. Vi arbetar i och utanför Sverige och genomför årligen ca 250 projekt. Nu söker vi världens bästa tekniska produktionsledare till våra team i Stockholm, Göteborg och Linköping.

Som produktionsledare hos oss får du ansvaret för det som är absolut viktigast; att rent fysiskt se till att våra kunders visioner och projekt blir verklighet. Det är du som har hand om förarbetet, projektets personal samt byggnation och genomförande, och du är den som säkerställer att vi levererar med högsta kvalité. På plats är du vårt ansikte utåt mot våra kunder och partners. Du blir helt enkelt den person som alla vänder sig till, du har kontroll på allt – och du älskar det!

Våra kunder jobbar med oss därför att vi är kreativa, snabba, leveranssäkra och alltid ser till helheten. Samma sak ser vi hos dig. Du vill utmanas, effektivisera ditt arbete, ha ordning och reda runtomkring dig, och få alla olika delar i ett projekt att samverka. Du tycker om planering och struktur men blir samtidigt inte orolig när något behöver ändras i sista stund – för är det något du vet så är det att saker alltid förändras.

För att ha den erfarenhet som krävs för jobbet tror vi att du har arbetat minst 3 år som teknisk produktionsledare för event, eller att du har lång erfarenhet som tekniker med stor känsla för planering och kundvård. Under de år du jobbat har du lärt dig hur all teknik som används vid ett event fungerar, hur den kan användas på bästa sätt och vilka risker det medför i en produktion.

Som produktionsledare hos oss planerar du din tid själv och lägger upp arbetet på det sätt som passar dig och dina projekt bäst. Du utgår från Göteborg, Stockholm eller Linköping. Vill du vidareutbilda dig eller utvecklas inom ett speciellt område är det något som vi bara tycker är positivt och vi skickar gärna iväg dig på kurser, mässor och till leverantörer. Vi vill att du skall utvecklas och vara bland de bästa i branschen!

Tjänsten är 100% och vi vill få kontakt med dig omgående, dock senast 11 december. Om du tycker det här känns spännande, maila eller ring vår VD Charlotte direkt. Du når henne på charlotte@adapt.se eller 0709-431203. Självklart behandlar vi alla kontakter strikt konfidentiellt!