Event i Dubai?

3 juni, 2014 | Företagsnyheter, Eventnyhet | Taggar: , ,

Vi följer regelbundet med våra kunder ut på projekt över hela världen. Ett av våra senaste utlandsprojekt hölls i Dubai – en stad som vi varmt kan rekommendera för företagsevent. Bilden ovan kommer från Sofitel The Palm Resort där vi på uppdrag av Brinc Relations fick förtroendet att genomföra BillerudKorsnäs årliga säljmöte.

Vid ett utlandsprojekt är vårt jobb att kvalitetssäkra lösningen och säkerställa att nivån är lika hög som om projektet skulle genomförts i Sverige. Det gör vi på olika sätt, allt beroende på vart i världen vi befinner oss och vilka krav som ställs på genomförandet. Ibland fungerar det att köpa hela lösningen lokalt i landet, i vissa fall kan utrustning köpas in lokalt men tekniker skickas från Sverige, och vid andra tillfällen tar vi med oss både utrustning och personal hemifrån. Har vi inte upparbetade kontakter sedan tidigare tar vi reda på förutsättningarna med ett inledande ”rek” där vi besöker lokala företag för att bilda oss en uppfattning om teknik och personal.

I Dubai har vi sedan tidigare projekt upparbetade kontakter med lokala leverantörer. Det gör att vi kan erbjuda kostnadseffektiva lösningar där vi använder lokal teknik och skickar ned tekniker från Sverige som är med på eventet. Vi har också etablerade kontakter med eventlokaler på olika hotell.

Om du funderar på att förlägga ditt nästa event i Dubai är du varmt välkommen att höra av dig till oss för tips, tricks och idéer. Och du, vi kan också hjälpa dig om du väljer en annan stad eller ett annat land, vi har exempelvis arbetat i Grekland, Spanien, Italien, Tyskland, Frankrike, Holland, Österrike… Välkommen med din förfrågan!