Adapt öppnar i New York!

15 januari, 2019 | Företagsnyheter, Eventnyhet, Exponyhet | Taggar: , , ,

 

Som innovativ leverantör av avancerade ljud-, ljus- och bildlösningar för event, expo och installation följer vi med våra kunder över hela världen. Efter ett spännande 2018, där vi blev Gasellföretag med god tillväxt och lönsamhet, har vi nu tagit steget att flytta till New York – för att ännu bättre kunna hjälpa våra skandinaviska kunder med deras projekt i USA och våra amerikanska kunder med deras projekt i Europa. Men vi finns självklart fortfarande kvar i Stockholm, Linköping och Göteborg!

”- Vi har de senaste åren sett en stor ökning av nya projekt och kunder i USA. Från vårt kontor i New York kan vi jobba ännu närmre våra lokala partners i de projekt vi genomför i USA, och vi får också möjlighet att arbeta ännu bättre med våra amerikanska kunder och deras projekt i Europa. Att befinna sig i samma tidszon, kunna träffas och förstå den lokala affärskulturen underlättar och effektiviserar arbetet enormt”, berättar Viking Grandin, en av Adapts två grundare.

”- En viktig del i vår New York satsning är också är att ge våra medarbetare i Sverige möjlighet att kunna inspireras av och jobba från en ny plats. Vilken stad är då bättre än New York där det varje dag, dygnet runt, poppar upp nya spännande event, installationer och projekt som vi kan få inspiration av till våra egna projekt?”, fortsätter Viking.

Från och med årsskiftet hittar du Adapt på Manhattan, 900 3rd Avenue, 29:e våningen, där vi tillsammans med andra svenska entreprenörs- och tillväxtbolag sitter i hubben Gateway.

För mer information och förfrågningar kontakta:

Viking Grandin
Grundare och delägare
viking@adapt.se
+46 709 43 12 01