Sökes: Produktionsledare EXPO

5 februari, 2018 | Företagsnyheter | Taggar: , ,

Adapt söker produktionsledare Expo till vår bas i Linköping. Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss och våra kunder kring att leverera montrar och utställningar – och skapa mötesplatser som bygger varumärken.

Som produktionsledare kommer du att planera framtagande och byggnation av montrar till mässor och utställningar över hela Sverige och ibland även utomlands under projekten, allt utifrån våra kunders behov.

Du kommer arbeta tillsammans med ansvarig projektledare och är ibland även med under genomförande. Du arbetar proaktivt för att effektivisera och koordinera projekten och planerar produktionen i samarbete med lager och logistikansvariga. Du samarbetar även med externa leverantörer.

Vi ser gärna att du även har grafisk kompetens kring originalframtagning för print samt enklare skisser och förslag på monterlösningar i 3D.

Vi tror att du har viss erfarenhet av mässor och utställningar som producent eller produktionsledare. Du har en relevant akademisk utbildning och talar och skriver svenska och engelska flytande. Du har grafisk erfarenhet och kan hantera Adobe CS samt Sketch Up.

Du är social och utåtriktad och har en god förmåga att skapa relationer, både internt och externt. Du är strukturerad och har ett operativt tänk och är skicklig på att se helheten men också detaljerna.

Du utgår från vårt kontor och lager i Linköping och du blir en viktig del av vårt Expo team.

För frågor kontakta vår VD, Charlotte Odbjer 0709431203.

Vi hanterar ansökningarna löpande och sista ansökningsdag är 28 februari. Lämna gärna in din ansökan här:  https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/19109