Studio Adapt i Sthlm

16 mars, 2020 | Företagsnyheter, Eventnyhet | Taggar: , ,

För att snabbt kunna hjälpa våra kunder att enkelt och effektivt nå ut med sitt budskap har vi byggt upp en tillfällig permanent studio i centrala Stockholm.

Ytorna är 200 m2 och innehåller en studioyta med 4 m takhöjd samt inbyggd scen. Lokalen kan användas som streamingstudio, för livesända event med publik eller för utbildningar och produktreleaser.

Klicka här för att ladda hem vår presentation med information och bildexempel!

Studion innehåller all teknik som behövs för ett livestreamatevent; Inramning, en digital LED-skärm som bakgrund, kameror, utrustning för streaming samt ljud-och ljusteknik.

Vår tillfälliga permanenta studio ligger i Adapts egna obrandade lokaler på Västmannagatan 15 i centrala Stockholm. Lokalerna innehåller toaletter, en lounge samt en stor yta på ca 150 m2 med 4 m takhöjd och en scen. De är perfekta för en livesändning med eller utan publik, utbildning eller release.

På plats finns en komplett studio med 5×2,5 m högupplöst digital skärm som bakgrund, en beMatrix inramning som enkelt kan brandas om efter era behov samt komplett teknisk utrustning för streaming; kameror, bildmixersystem, streamingserver samt ljud-och ljusutrustning.

Vi kan starta upp din livesändning inom några minuter. Kom förbi med det material du vill presentera och din logga/grafiska profil som du vill använda som bakgrund. Våra tekniker på plats säkerställer att resten fungerar. Livesändningen kan dina tittare se antingen via en länk de får av oss eller som en stream du bäddar in på din egen hemsida eller dina sociala medier. Allt spelas också in.

I studion ingår ett grundmöblemang som kan användas på olika sätt; soffa med fåtölj, ståbord samt en disk. Du är också välkommen att använda den inbyggda scenen som finns i lokalen. Har du andra önskemål löser vi det.

I våra färdiga paket ingår streamingserver. Du kan antingen hänvisa dina tittare till en länk du får av oss eller bädda in livestreamen på din egen hemsida. Livestreamen kan designas på ett flertal olika sätt. Vi anpassar den efter din grafiska profil och det material du vill visa. Det går exempelvis att fälla in flera bildrutor samtidigt ovanpå en bakgrund, så kallad bild-i-bild, så att det både går att titta på en kamerabild och presentation samtidigt.

Vill du göra en bokning eller få mer information? Kontakta:

Viking Grandin
Senior project manager
0709 – 43 12 01
viking@adapt.se