Studio Adapt söker personal

1 oktober, 2020 | Företagsnyheter

Nu söker vi fler kollegor till våra streamingstudios i Stockholm och Göteborg. Vi söker dig som har en god erfarenhet av att arbeta som bildtekniker eller teknisk projektledare inom AV-teknik och som är intresserad av att utföra alla sorters digitala event.

Studio Adapt är en del av Adapt Event & Expo AB, en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska helhetslösningar för event- och expoprojekt. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Linköping och hjälper företag och organisationer med att designa och genomföra projekt över hela världen.

Från våra studios sänder vi ut alla sorters digitala event som möten, konferenser, produktlanseringar, talkshows, presentationer, mässor, presskonferenser och mycket mer. Vi anpassar våra studios för att möta våra kunders behov och koncept.

Som bildtekniker i våra studios är du spindeln i nätet och hanterar bildsystem som Barco e2, Vista Spyder X20 och vMix. Du ansvarar för allt bildmaterial som sänds ut och att det mixas på rätt sätt. Du behöver ha en god grundkunskap i bildteknik och den utrustning som används i våra studios och ha mångårig erfarenhet från TV- eller eventbranschen.

Som projektledare i våra studios ansvarar du för våra kunders projekt från bokning till genomförande. Vi ser gärna att du har en bred erfarenhet och grundkunskap inom AV-teknik för TV och event. Du kommer vara den våra kunder vänder sig till när de har frågor och funderingar inför sitt projekt och du kommer leda uppstartsmöten och avstämningar under projektets gång. Du är också den som startar upp projektet på genomförandedagen och säkerställer att allt går enligt plan.

Låter det spännande? Hör av dig! Vi tar emot ansökningar löpande både för anställning och frilansuppdrag.

I Stockholm, kontakta:
Gunhild Fretheim
gunhild@adapt.se

I Göteborg, kontakta:
Victor Lagersten
victor@adapt.se

 

Välkommen till Adapt!