Vi söker logistik- och lageransvarig

29 november, 2017 | Företagsnyheter, Eventnyhet, Exponyhet | Taggar: , ,

Vårt centrallager i Linköping expanderar och vi söker nu en logistik- & lageransvarig för teknik och expo. Om du älskar att jobba i ett högt tempo, är kommunikativ, har ett strukturerat och noggrant arbetssätt och söker din nästa utmaning i arbetslivet – hör av dig till oss!

Adapt levererar teknik- och expolösningar för event, möten och mässor. Vi bygger upplevelser och miljöer som gör att människor och varumärken möts och skapar relationer.

Nu söker vi dig som kan ta ansvar för hjärtat i vår verksamhet, vårt centrallager i Linköping, där all vår utrustning finns; ljud-, ljus- och bildteknik, expomaterial, dekorelement och specialbyggnationer.

Som ansvarig för logistiken på vårt lager kommer du att planera och koordinera transporter med våra egna fordon, fraktbolag och transportörer. Du kommer att ha personalansvar för de sex personer som jobbar på vårt lager samt ansvara för bemanningen av den extra personal som tas in vid behov.

Arbetet innebär ett tätt samarbete med våra projektledare. Du kommer också ingå i Adapts ledningsgrupp samt ansvara för att vårt lager utvecklas, hittar nya vägar och effektiviseras tillsammans med våra tekniskt ansvariga.

Vi tror att du har minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, att du har god vana av att ha personalansvar samt att du har följande erfarenheter;

  • Du har relevant utbildning och talar och skriver svenska och engelska flytande.
  • Du har mycket god datorvana, kan hantera alla program i Officepaketet och har tidigare arbetat i affärs- och lagersystem.
  • Du är strukturerad och har ett operativt tänk.
  • Du är lösningsorienterad och kan hantera oförutsedda händelser.
  • Du är skicklig på att både se helheten och detaljerna.
  • Du har en förmåga att få människor med dig och skapa starka team.
  • Du är affärsmässig och älskar ständiga förbättringar.
  • Du behöver inte vara tekniker men en fördel är om du är tekniskt intresserad och har erfarenhet från den bransch vi jobbar inom.

Vi kan erbjuda en spännande roll i ett växande bolag för dig som har vilja, driv och ambition att utvecklas inom ditt arbete.

Alla ansökningar och kontakter behandlas strikt konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan senast den 23:e december 2017. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med CV och ett personligt brev redan idag till rekrytering@adapt.se.

För frågor kring tjänsten kontakta Charlotte Odbjer, mobil: 0709-431203 / charlotte@adapt.se

Välkommen till Adapt!