Vi söker: Senior Projekledare

12 december, 2018 | Företagsnyheter, Eventnyhet, Exponyhet

Vill du vara med och skapa upplevelser som hörs, känns och pratas om? Adapt är en av Sveriges ledande tekniska helhetsleverantörer inom EVENT och EXPO. Med fokus på hållbara och smarta lösningar levererar vi personal och utrustning till projekt i och utanför Sverige. Det innebär att vi skapar miljöer för fysiska möten och kraftfulla upplevelser som bygger relationer mellan varumärken och människor – från idé till verklighet. Vi jobbar nära våra kunder och finns därför på flera orter: vi har kontor i Stockholm och Göteborg samt centrallager och kontor i Linköping. Är du kreativ ut i fingerspetsarna, andas affärsmässighet och tror du skulle trivas i ett familjärt bolag? Tillsammans med Oddwork är vi nämligen på jakt efter vår nya Seniora Projektledare!

OM TJÄNSTEN SOM SENIOR PROJEKTLEDARE
Sätt hjärnan i creative mode, packa ryggsäcken med struktur och ta ett kliv ut i världen av EVENT och EXPO! I rollen som Senior Projektledare kommer du att äga, driva och utveckla större projekt inom EXPO, både på hemmaplan och utomlands. Baserat på behov, förutsättningar och mål tar du fram skisser på monterlösningar med hjälp av dina kompetenta kollegor. Efter att du, tillsammans med kund, har kommit överens om upplägg sätter det riktiga jobbet igång: att projektleda och förverkliga mässan. Med din struktur och lösningsfokuserade mindset tar du lead i allt från stora internationella exponeringslösningar med ljud-, ljus- och bildteknik till att boka in personal. I din roll arbetar du i team tillsammans med säljare, produktionsledare, lager- och logistikpersonal samt administratörer. Du är ytterst ansvarig för att projekt planeras och genomförs på rätt sätt – samtidigt som du har stöd och ett gott bollplank i ditt team. Som Projektledare är du modig och pådrivande (på ett sympatiskt sätt) och du älskar att skapa koncept!

VI SÖKER DIG SOM… 

… brinner för att skapa upplevelser utöver det vanliga och ser möjligheten att utvecklas hos oss! Du är trygg i din projektledarroll och har en naturlig affärsmässighet. Som person är du kommunikativ med ett gediget sinne för struktur, vilket innebär att du alltid har en effektiv dialog med din omgivning och stenkoll på såväl övergripande processer som mindre detaljer. Dina ärmar är ständigt uppkavlade för att leverera kundupplevelser i världsklass!

VÅRA ÖNSKEMÅL TILL DIG:

  • Du har en gedigen erfarenhet av projektledarrollen
  • Du kommunicerar med självklarhet på både svenska och engelska
  • Tidigare har du jobbat med att ta fram koncept

VAD ADAPT ERBJUDER DIG
Som Senior Projektledare hos Adapt kommer du att axla en betydelsefull roll i ett mindre bolag med hög trivsel. På vårt kontor på Stureplatsen möter sekelskifte framtiden – här kommer du att arbeta tillsammans med drivna kollegor i olika åldrar i en kreativ och dynamisk miljö. Bolaget samlas flera gånger per år för olika sociala aktiviteter och en årlig gemensam resa, kanske är det du som följer med på nästa äventyr?

Är du vår nästa kollega? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

START
: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Talent Manager Daniella Ravan, daniella@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2018-12-27

Sök tjänsten genom att klicka på denna texten