Monterbyggnation

Vi tar fram kompletta monterlösningar för alla slags exponeringar; displayområden, produktlanseringar och mässor. Vi hjälper dig med idé, design, utformning, byggnation och logistik. Att bygga olika sorters montrar är en stor del av vår verksamhet och något vår expoavdelning gör regelbundet.

Lösningarna vi tar fram ritar vi upp i 3D så att du i förväg kan se hur din monter kommer att se ut. Arbetet med att ta fram lösningen i 3D är en viktig del i den kreativa processen där vi säkerställer att vi är helt överens om vad som skall göras.

För att bygga montrar använder vi oss av olika system. Exempelvis truss, BeMatrix, Octanorm, monterväggar eller olika sorters specialbyggda trä- och metallkonstruktioner. Vad vi väljer beror på monterns utformning, finish, byggtid och förutsättningarna på plats.

I våra monterlösningar integrerar vi teknik i den mån det behövs. Exempelvis ljusutrustning, ljudanläggningar och bildteknik.

Du kan också hyra färdiga monterlösningar som byggsats av oss om du vill sköta själva byggnationen själv. Välkommen med din förfrågan!