Service

Oavsett hur bra en produkt än är, så kräver den regelbunden kärlek och omtanke för att fungera under lång tid. Efter 15 år i branschen, och med tusentals egna artiklar i lager, så vet vi precis vad som behövs för att utrustningen skall fungera. Vi hjälper till med service och underhåll av all slags ljud-, ljus- och bildteknik. Du kan anlita oss för en enstaka genomgång eller teckna ett långsiktigt serviceavtal där vi tar hand om det löpande underhållet åt dig.

När du köper eller långtidshyr utrustning av oss så lämnar vi alltid fulla garantier. Det innebär att vi hjälper dig omgående om något inte fungerar. Vi har egna servicetekniker och ett journummer som går att ringa dygnet runt vid akuta problem. Allt för att du skall känna dig helt trygg och veta att du direkt får snabb hjälp om det skulle uppstå problem.

Vi hjälper bland annat till med:

– Funktionskontroll av teknik
– Service och lampbyte i ljusarmaturer
– Byte och omkoning av högtalarelement
– Service av DJ-utrustning; CD-spelare, mixers, knappsatser, osv
– Rengöring och byte av värmeelement i rökmaskiner

Adapt är återförsäljare för de flesta välkända tillverkarna i branschen och vi kan därför också sälja reservdelar till de vanligast förekommande produkterna som finns på marknaden. Om du letar efter något specifikt är du varmt välkommen att kontakta oss!